Vos Installatiebedrijven BV
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
Badkamer Luchtbehandeling Loodgieterswerk Verwarming Elektricien

Vos Installatiebedrijven: elektricien, installateur en loodgieter in Enschede e.o.

Wij zijn uw vakkundige elektricien, installateur en loodgieter voor de aanleg van duurzame installaties en centrale verwarming, het vervangen van cv-ketels, het installeren van badkamers, loodgieterswerk, de aanleg van elektrische installaties en het onderhouden van cv-ketels, elektra en ventilatiesystemen. Vos Installatiebedrijven is ontstaan door een overname van de bedrijven Elektroburo H. Vos en Vos Installaties uit Enschede.

 

Elektroburo H. Vos heeft al een lange historie die teruggaat tot 1933. De klantenkring bestaat uit particulieren, Verenigingen van Eigenaren, woningbouwverenigingen, bedrijven, beheer- en beleggingsmaatschappijen.

Cv-ketel

Vos Installaties is jaren geleden opgericht nadat er zichtbaar meer vraag was naar andere werkzaamheden dan alleen elektra. Wij hebben onze ervaring en vakkundigheid op W gebied bewezen (loodgieters-, zink-, water-, gas-, verwarming- en ventilatiewerk).

Onze werkzaamheden bestaan uit service, in stand houden, keuren en certificeren van installaties, maar daarnaast natuurlijk wordt er ook veel installatiewerk voor nieuw- en verbouw gedaan.

 

Wij zijn uw partner voor:

- elektra

- data/telefonie

- centrale verwarming

- badkamers

- loodgieterswerk

- ventilatie

 

Breed werkgebied

Vos Installatiebedrijven is actief door heel Nederland, met name in de regio Twente en Achterhoek, zoals Denekamp, Enschede, Hengelo, Almelo en Oldenzaal.

 

Voor een vrijblijvende offerte kunt u gerust contact opnemen via 
info@voselektra.nl.

 Meer  Neem contact met ons op